Szentjánosbogarakkal rakosgattam ki a szobám falát
így kislámpa nélkül is olvashatok esténként,
a nők pedig szebbnek érzik magukat szex után.
Ettől én lazább mozdulattal gyújtok cigarettára
és elégedetten fújom szét a füstöt.
Jobb lett az életem.
De mikor egyedül vagyok, elfog a szorongás:
Mi lesz, ha elrepülnek?