Fájdalmas anya ( jav.)
Tökéletes vagy, más nem is lehetsz önnön tökélyed eleve elrendeltetett.
Mindenki más csak elfuserált példány, lejárt lemez, ki verekszik vad dölyföd martalékán. Vérző kereszt.
Idegenek, maguk szolgáltatnak prédát. Nem engedik, hogy magadban éld át a múltat, jelent: mi maga a kárhozat.
Tehetetlen düh, klónozott változat; selejt vagyok, sorozatod második tagja.
Alig hasonlítva az egyedi ősanya magra. Ki lábad nyomát üldözi kényszeredve…
Mértékedet adó talmi világegyetem, villódzó dobozhősök, a kegyetlen manipulátorok nézeted irányadói.
Meszesedő erek, ép elme támadói. Mintaképül szolgáló hamis gyöngysor, melyért halász tüdeje nem feszült.
Kéreg száradt minden porcikádra. Csak a talmi csillogás ad örömet a szűk kalitkádban. De hisz téged is anya szült! Maradék időnkért küzök naponta. Megbántva-szeretve viszlek a karomban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-15 12:17:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-15 12:17:38