Otthon
Belém költöztél.
Nyugodtan kiteheted
a házszámot homlokomra,
és kérheted ide a leveleidet.
Érezd otthon magad.
Tehetsz képeket a falra,
tévézhetsz, vagy olvashatsz
késő estig a kislámpánál.
Ha alszol, lehunyt szemhéjam
őrzi álmod,
a reggel gyengéd fényeit
lassan nyíló szempilláim
engedik be ablakodon.
De ha elmész, kérlek
ne maradj sokáig.
A lakás nem nagyon tartja
a meleget.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Hátsó Bejárat (Budapest, 2009)
Kiadó: Hungarovox
Feltöltés ideje: 2011-02-14 21:41:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-14 21:41:38