DNS
Mint a DNS spirálisai
egymással tekergőzve
valami érthetetlen
kozmikus mikrotérben
párhuzamosan pörögve
érintetlenül együtt
rafináltan összezárva
míg nem boncolnak széjjel
bennünket a génsebészek
csak így vagyok érvényes
veled de
már szédülök
a biológiai modellezésben
forgunk gombnyomásra
mint talapzatra állított
meghajlított fémlétrák
köztünk színes
valamiért felelős
keresztléc érzések
ja és hallgatag sétákról
se feledkezzünk meg
amikor kéz a kézben
mégis érintések nélkül
csak ezekről nem tud
a tudomány
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-13 15:46:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-13 15:46:27