Fájdalmas anya
Fájdalmas anya
Tökéletes vagy, más nem is lehetsz
önnön tökélyedről te nem tehetsz.
Mindenki más csak elfuserált példány,
ki verekszik vad dölyföd martalékán.
Idegenek, maguk szolgáltatnak prédát.
Nem engedik, hogy magadba éld át
a múltat, jelent mi maga a kárhozat.
Tehetetlen düh, klónozott változat;
selejt vagyok, sorozatod második tagja.
Alig hasonlítva az egyedi ősanya magra.
Mértékedet adó talmi világegyetem,
villódzó dobozhősök, a kegyetlen
manipulátorok nézeted irányadói.
Meszesedő erek, ép elme támadói.
Maradék időnkért küzdök naponta.
Megbántva-szeretve viszlek karomba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-12 14:07:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-12 14:07:05