Bohóc bácsi, mondjad kérlek
Bohóc bácsi, de édes,
bal szeme sír, jobb nevet.
Hogyha fáj is a feje,
töretlen a jókedve .
Lóg rajta a nagykabát,
kívül-belül csupa báj.
Álmaiban felnevet,
ha rátok gondol, gyerekek.
Az arcokra derűt csal,
majd üres lesz a színpad.
Bohóc bácsi, mondjad kérlek,
soha nem fáradtál még el?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-06 15:29:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-06 15:29:13