Az állatok is
az utat, ami egy biztató fasorral
nyer némi tér-erőt, azt keresem.
se cserjesor se tisztás
nem ad időt a kompromisszumra.
fák kellenek.
sok egymásba érő hosszú kar,
hogy utamat túlzó fény
ne gúnyolja ki.
hogy ez egy emelkedés
valami meghatározhatatlan felé
- túlzás lenne.
ez pont arról szól,
amit az állatok is megtesznek
esténként a hóban,
csak a különbség az, hogy nincs,
aki ilyenkor kimenne jegyzetelni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-04 12:33:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-04 12:33:05