lélektöredékek
kerge különc vagyok
vonz a magány
ezer tiszta titka
olykor mégis
fáj a csend
veszett méreg szítja
hiszen nem magamnak születtem –
célom hát harsány harmónia
szerintem bolyong
valahol valaki
párhuzamos vágányokon
keresem hát
a másik csupasz lélektöredéket
hogy alkossunk
villámló egészet
de az egyensúlyban
szikráznunk kell -
a változás
szükséges lételem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-04 07:31:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-04 07:31:17