Elengedés
Felboncoltad
turkáltál a belső szervek között
átcsoportosítottad a májat a vesét
felnyitottad a tüdőt felhasítottad a szívet
aztán rájöttél túl véres lett a kezed
így már nem hasonlít emberi lényre
fölemelted a félig lefejtett szívburkot
megfeszítetted mint egy reflexíjat
elengedem - mondtad
gyógyuljon most már egyedül
legyen benne ennyi önállóság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-03 10:03:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-03 10:03:47