Húszezredikre várva
csak úgy ülök a gép előtt,
újaim a billentyűkön,
kitörni vágyok egy játékos semmiben,
"kezemen" a rossz hangulatom,
monitor előtt egy csorba pohárban
kutyult kávé, fele koffeinmentes
nap-nap ezt kortyolom
védve amortizált testem,
ahol már minden selejtes,
gondolataimba is keverek némi
élet-mentes sablont
és megmérem vérnyomásom,
ha jól látom száz-per-hetven,
tegnap nem örülhettem
az ötvennégy-per-harminchétnek
az orvos szerint itt vége az életnek,
hát nem, látod azért is élek
csak, hogy bosszantsak másokat
és tovább kínozzam magamat
mert kell egy kis mazohizmus
meg erőm is elszórhatom bátran
mint tizenkilencezerkilencszázkilencvenkilencedik,
gyere barátom s nyerj,
gratulálok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-23 11:01:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-23 11:05:37