good bye
mióta a szomszéd néni meghalt, a ház
sötét hajnalban, minden este ő kapcsolta
fel a világítást, majdnem orra esel, sietsz
a villamoshoz, még szinte üres, mutató-
ujjaddal dobolsz a jégvirágos ablakon,
kiátkozó extázisban, kiszámolósdit játszol,
fű és szél között, forog fenn a Nap is,
bőre alá szúrja a tűt, feketén karcolja végig
a sínek mentén, és egyre csak süketülsz,
a város vér és hamu serpenyője, nem ad már
ihletet se, nem inspirál, a konyak jó, a sör
meg vizes, ám kijárat nincs, leszakad az ég,
Moszkva tér, final station, good bye
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-19 22:50:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-19 22:50:33