Csak az ablakban láttam
beleszerettem egy miniszoknyába
a tegnapi villamoson sebhelyes arcú
emberekkel utaztam át az erdőt
csak az ablakban láttam mintha frissen
vágott frizurája lenne de a haj mellékes
nekem is mindig más az arcom csak
a kapucnim ugyanaz így ismerkedem
magammal is néha kacérkodom
a magas sarkúval is
hogy taposson egyre beljebb
a sűrűjébe megyünk
és kevesebben vagyunk már
de még mindig mozdulatlan
látom a lombok között
egymásra vetülnek
nem tudom harisnya van-e rajta
kezdek félni hogy leszáll
vagy én szállok le
de már sötétedik kezd eltűnni
és végül
mindent belepnek az őzek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Magyar Napló, 2010/9
Feltöltés ideje: 2011-01-19 14:46:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-19 14:46:54