Isteneim (jav.)
Szelíd báránya vagyok én az orvosoknak,
Igyekszem mindig azt tenni, amit mondanak.
Néha akaratlanul nem hallgatok rájuk,
Pedig ajkam szomjasan issza minden szavuk.
Terápiára járok most már jó ideje,
Az állapotomat felhoztuk stabil szintre.
Korholnak, ha a saját fejem után megyek,
Mert sokszor túl hirtelen hozok döntéseket.
A cél, hogy ne legyek többet a klinikán,
Ezért van a klubban annyi foglalkozás.
Mostanában hanyagolom,
Ezen változtatni fogok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-17 09:53:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-17 09:53:42