megrekedten
hova meneküljön az ember?
mindig csak a költészetet bántom
de hova lehet elbújni jobban
ezen az egészen nagy világon?
téged most elfelejtenélek
vagyis ezt mondtam magamnak
kishűtő lelkemre a fényképek
még mágnesként tapadnak
és minden azt szajkózza hogy voltál
most meg a helyeden a nincs kering
a szerelem csak egy kerti hinta
ott ül a magány benne ring
nem az fáj hogy mást szeretsz
nem foghatom rád csaltál
bennem az fáj hogy ezentúl
bármit is akarnál
tőlem egy ölelést egy csókot
vagy legyen egy szemtelen tasli
még odaadnám mindenem neked
ajándék a csönd én rajta a masni
és minden nap itt ülünk ketten
istentudja miért de várunk
vagy ülünk és nézzük megrekedten
hogy kivel szeretkezel
nálunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-10 20:16:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-10 20:16:15