tabula rasa
a robinsoni szigetről küldenél
levelet, fénypostával, persze,
olyat, ami még nincsen, aszkéta
leszel, mindenféleképpen,
csépeled a billentyűket, dobod
a kockát, Eco hajóján, egy másik
part előtt, az úton vagy, haladsz,
a múlt porítja igazát és közben
tüzet raksz, de mindig marad fehér
folt, naná, akkor is, ha rád tör
a félelem, az üresség, ha vége van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-10 20:12:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-10 20:12:14