assiduitatassiduitas
én azt hiszem ma veled ültem
a Kossuth téren elvegyülten
szerelmesek közt a padon
mert nagyon
nagyon
nagyon
megszorítottalak egyszer
és azt mondtam te nem mehetsz el
és mosolyogtál mint ki tudja
nincs lelkének másik útja
és megbékél ki nálam reked
és neked
neked
neked
kis homlokodra csókot adtam
és szép lettél és halhatatlan
és azt hiszem ma veled voltam
cigarettával lehajoltan
szerelmesek közt a padon
mert nagyon
nagyon
nagyon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-07 23:37:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-07 23:37:02