Sudoris Gutta
Sudoris Gutta – egy egész füzér
Pereg nagy csöndben az arcomon
Formabontás és veszélyes álmok
Horror vacui –mosolyok
Sárga a rózsa nyílik az éden
Pacis auctor-vérforraló
A kereszt tövében eltitkolt vágyak
Kódolt segítség, tompa sikoly
Édes révület, veszélyes játszma
Kristálytiszta dallamok, a tanúság átka
Elemi ösztön, lázálmok vára
Lebeg előttem a csúcsokon
A boldogság útján eszme a látkép
A tudás hatalma örök kapocs
Dimenziók és vörös hajszálak
Beszélő szemek és vak dallamok.
Tabula rasa – elvesztett élet,
Elsüllyedt világok, bársonyos bú
Borostyán úton tanár és tanítvány
Mágikus érzelmek, zöld koszorú.
A kereszt tövében eltitkolt vágyak,
Kódolt segítség, tompa sikoly.
A nap árnyékában remegve vártam
Virrasztva izzó ormokon,
Fekete sas szárnyal az égen,
Szűztiszta szófüzér dallama zeng.
Vöröslő rózsák zuhatagában
Örök vallomás: kristálykönnyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-30 15:17:56
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-30 15:17:56