...és felkel majd a Nap
még vigyázom álmod
visszasimogatnak
ruhátlanságod
rejtett zegzugai
hol térdre hullt árnyak
foszló szövetein
a megbúvó vágynak
csillapodó csendje
testedre hálót vet
...és testemmé válik
félt őriz bennünket
önmagunktól újra
míg elringat karom