Shalom Jersalaim
Jeruzsálem, te bűnös város!
Itt állok céda kapuid előtt
szamárháton fülsiketítő hozsannák
nyivákoló dob pergésében.
Kufárok farizeusok és ti mind
akik ácsoljátok keserű keresztem
Ma virágeső hull holnap véremet
ugyanolyan örömmel isszátok!
Jeruzsálem Jeruzsálem
inkább elszöknék
testvérem Júdás gyere hát ide!
Hadd sírjam ki magam széles válladon!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2010-12-24 02:10:05
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-24 02:10:05