esetnapló 18
a mai magyar líra lehetne akár
az a kicsi öregasszony akire
rálobbant a virágos pongyolája
és beleégett a testébe
könnyen égnek ezek a
kgst-piaci olcsó anyagok
palacsintát sütött éppen
jön az onokám haza
nem betűhiba! így mondta: jaj az onokám
a feldőlt gázpalackkal tűzoltók iszkoltak ki a házból
lehetne akár
tűz és jég hideg és meleg
a kicsi öregasszony a fagylaltos mellett lakott
mi sokkal távolabb egy ostoba panelban
mégis nagyon megijedtem
édesanyámnak épp ilyen virágmintás pongyolája volt
aznap nagyon siettem haza
de ugyan ki emlékszik már az égett hús szagára
a mai magyar líra lehetne akár
az a sikoly
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-22 14:57:36
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-22 14:57:36