Toronyház lábánál angyaltócsa,
ártatlan beton viselte jel az égből.
Resurrexit Bulvár 21, nem bonyolult,
a GPS majd odavezet.
Függönyök rezzennek óvatosan,
mint ha pihegés mozgatná őket.
A szomszédok már helyszínelnek,
nincs kit menteni, csúszik az út,
vodkaillat ígér feltámadást,
bajtársak, ne siessetek.