Tisztítótűz
A rövidebb út a legnehezebb
az ami önmagadhoz vezet
Valami titkos szellőhalk tudat
szédült szív áradó vak kábulat
valami fegyvertelen lágy éhség
csillagjegy tűzvarázs gyáva merészség
valami túlcsordult ösztönélet
festi át naponta csalfa képed
A rövidebb út a legnehezebb
az ami önmagadhoz vezet
Csak magadon át hogy megtudd ki vagy
tavaszba visszatérő madárraj
röppenő vágy új hazára lelten
örökké változó ismeretlen
levetett arca a tegnapoknak
hogy csodára lelj s hordj szebbet jobbat
rontótüzek ellen keresd érezd
az utat amin jársz hogy megérkezz
A rövidebb út a legnehezebb
az ami magadhoz vezet
Lelket tisztító fáklyákat gyújtva
megszületsz szeplőtelenül újra
nem Istenként csak mint az emberek
hogy mások is rád ismerjenek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-22 10:24:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-22 10:24:58