Jó lenne nyerni tudni
Mikor a székre ültél
előtte hegedültél
kétágú létra ormán
köpködtél önmagadra
Szíved kiállt a fényre
legyengült mint a béke
már születésed óta
a fák csak egyre nőnek
Valakit eltemettek
a könnyek most se szebbek
a görcsök összefognak
mielőtt szétszaladnál
Hihetsz még emberséget
fütyülhetsz vagy remélhetsz
előre hatvan évre
megírható a naptár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Legyen valaki veletek (Budapest, 1970)
Kiadó: Magvető
Feltöltés ideje: 2010-12-22 08:31:00
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-22 08:31:00