Ha egyszer majd
Ha egyszer majd azt mondod nékem,
hogy többé engem nem szeretsz,
imádkozzál egy credót értem,
mielőtt gyorsan elfeledsz!
Ha egyszer majd szeretsz te mégis,
csak máshoz húz el a szíved,
legyen tulajdonod egy fétis,
azt is jól el kell rejtened,
ahogy a szánalmat irántam
másoknak nem mutathatod,
titkold el, mi mindent hibáztam,
legyen legalább jó napod,
mert lelked mélyén érzed, drágám,
hogy szerelmesed én vagyok,
mielőtt megint megtalálnám
szép szemedben a csillagot!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-21 06:09:17
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-21 06:09:17