Putnoki Friss Lóránt
Putnoki Friss Lóránt igaz ember
volt nem gazember és néha
d-vel írta inkább nevét
(meg rövid o-val)
Felesége olykor leteremtette
ha nem vitt parizert
haza a közeli CBA-ból
(mert a parizer finom és
nem is drága)
Putnoki a gáziparban dolgozott
mint eloadó - újoncokat
oktatott (ki) a törvényes
pénzbehajtás "muvészetébol/rol"
Nem volt se kutyája se macskája
se egy megveszekedett arany-
hörcsöge
feleségét is rühellte kissé
egy ócska kétütemu Wartburgon
járt vasárnap hajnalonta
az ócskapiacra mindig
s a múltkor vett egy göcögo
kávédarálót
- szinte ingyér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.