vannak más világok (átirat2)
a költő / aki sose volt hajlandó leírni /
egyetlenegy sort se / különös tárgyak
menedékévé / alakította szobáját /
csipkés hidak emlékét hozta / Velencéből /
egy képeslapon / égszínkék burnuszok /
a Jupiter holdjai a plafonon / zene /
ami áttetsző szobor lett / becéző szavak /
kávézók sötét sarkai / a lernéi hidra
bömbölése / az érzés / hogy Mina
Tannenbaum / nem fest többé képeket / és /
az én végtelen univerzumai / mint a hab
buborékjai egymáson / egy könyv /
benne a mondat: / „vannak más világok,
de azok is ebben a világban vannak” *
* Paul Éluard
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-18 15:44:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-18 15:44:20