Néhány centi vers
A dolog, ami szemembe csap,
az agyamra tör és mértanul.
Az ember mindig méreget csak
és nem tudja, hogy miért tanul.
Bölcsőben sír s meggyőzik menni,
hogy átsétálhasson az ágyig,
lefeküdjön csöndben és ennyi.
Nem fontos, közben mire vágyik.
Méregetek. Hogyan lesz. Mint lesz.
Innen - oda. Hány centiméter.
Olyan egyszerű játék mindez
s olyan nehéz az észrevétel.
Tanulok és tanul a másik,
pedig csak az okulás lényeg.
Játszadozok. Mindenki játszik.
Titok, mire vágyik a lélek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-12 13:54:36
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-12 13:54:36