Mumus
Rosszul nőttem fel.
Elhibáztam.
Előbújtak ágy alól a szörnyek.
Csak elhitettem magammal,
hogy erősebb vagyok,
közben túl gyenge lettem, hogy legalább bőgjek.
Már túl nagy vagyok, hogy anyámhoz bújjak.
túl gyenge még,
kinyitni a fekete táskát,
még mindig rettegem az apám, vagyis
ismeretlen mosolyú hasonmását.
Csak a lámpát érjem el!
- kérlek.
A takaró alatt könyörgöm magamnak.
Fázok, nem a dermesztő hideg okán,
inkább, hogy csukott szemmel is érzem,
néznek.
Magamba bújva mindig találok,
valami görbehátú szörnyet, aki a nyakamat fogja,
- így leszek öreg fejjel gyermekkorom,
ráncosra torzult, didergő foglya.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-07 20:43:43
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-07 20:43:43