Körbeülik bajainkat.
Asztalon pogácsa,
ásványvíz.
Felszakadt sebek
és meg nem értés.
Viták, viták, viták.
Idomított sors ez,
ostorsuhogás.
Megdönthetetlen
mind, aki dönt.
A többi csak töredék
magához képest
életképes
halottként kiterítve
boncmesterek
kése alatt
tehetetlenül.