Korvalóság
Azt, hogy létfeltételeim hiányoznak,
észre sem vettem.
Csak amikor súlyos tartalmakat
zárójelbe tett,
akkor roppant az ügyeleti dívány
alattam.
Éppen a fülemnél zúgott a sok rugó,
mint szélroham
az ifjúság hagyatékából megigazult
őserdőnkben.
- Tetemem alatt meggörnyedve
másik szívet szeretnék, kérem szépen!
A jövőm helyén ekkor kezdte
a felületi kezelést a jó isten.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-06 18:07:45
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-06 18:07:45