Krumplipuska
Szedhetnék búzát marokra.
Repülőt kővel már dobáltam.
Elestem, aztán felálltam.
Úgy öleltelek volna, hogy berúgtam.
Annyira szerettelek volna,
De nem indult el a Zaporozsecem.
Tápiószelén elhatároztam,
Rendes ember leszek,
Úgyhogy beálltam ablakon lefolyó vízcseppnek.
Bánatomban vagy jókedvemben,
De hosszú piros palástban a síneken,
Gyalog Degecre mentem.
Mert tudtam, az ujjam hegyéről csak itt tudok
Igazán őszintén katicabogarakat röptetni.
Voltam én már pacsirtafészket ölelő.
Krumplipuskával lövő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-21 18:20:09
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-21 18:20:09