Egy költőhöz, aki nem ír verseket
részeket látok
az egészhez tapintatos vagyok
idő sincs mindig rá
pedig megnéztelek volna tetőtől talpig
cipődön az út porát
hajszálaid közt a kifakult időt
apró mozdulatokat hagytál
ahogy a dohányra sodrod a papírt
majd felém nyújtod próbaképp
itt vagy szemmagasságban
ujjaiddal virágráncokat számlálsz
foltokat a pupillám körül
de előbb feladod
a félelemre pislogsz
rejtenéd előlem
egésznek akartalak
mégis részekből raklak ki egynek
te szép te felejthetetlen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-18 17:41:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-18 17:41:58