Képzelt kritikus
Szimatolt ’hogy a könyvpolcot felérte
anyja nyelvét azóta sem érti
tud már baljós halandzsát regélni
mert rájött a szellem sürgetése
veszély e kéj mi mélyeit kíméli
és megigazul hamissága végre
rágyújt (a közelre messzenézve)
végigvizslat akár egy hegyvidéki
rossz kis titán ha vers akadt a torkán
(rettenet dobog éjszakáiban)
utálkozva orrol selypít morog rám
embeforma (alatta sámli van)
múzsája-nincs hallgatása folytán
képtelenkedik profin tanárian
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-16 10:26:47
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-16 10:26:47