Gagyi
Megyünk visszük a Kínai gagyit művelődési házakba.
Jönnek majd a lepukkant emberek
Ezt kell mondjam rólunk.
Nem lesz tőlünk jobb kedvem.
De néha azért behajt néhány virágszál
Én pedig illatozom őket
Már ha elgondolom az is jólesik.
Szóval lepukkant falvakba megyünk
Lepukkantaknak árut vinni.
Adj egy negyvenegyes gumicsizmát
Dezodor van ? Ide se jövök többet.
Mi se.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-15 05:50:50
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-15 05:50:50