Gödröt ások.
Hátán bicikliző bogarat dobál.
"Segítesz neki meghalni?"
Bólogat.
Nézem. Egyre jókedvűbb.
"Te mit szólnál, ha egy náladnál hatalmasabb lény
mindenféle kemény dolgokat szórna a fejedre?"
Nem válaszol.
A látóhatár szélén fekete viharfelhőfal nyúlik a magasba.
"Na, gyere"
Lesöpörjük magunkról a földet.
Talán még hazaérünk.