bennem vagy
félreértés vagy. egykedv a nyugalomban.
záróvizsgán tárgyi tévedés. hamisgyanús
húszezres egy hontalan tenyerén.
gauloisesfüst az ujjaim közt, ilyet még
sosem szívtam. tűzkő elektromos
öngyújtóban. világosság, fogfehér
mosoly. félrenyelt harapása világ
almáján. gyilkos galócán a bocskor.
leszíjazott adonisz. csókban a keseríz.
szerepjáték a kedvenc bőrszerkómban.
kényszerzubbonyban az önirón.
michelangelo és egyszerre dávid,
kőszikla, Isten aprócska ostora.
hófedte féktávolság. gázpedál alatt
a fékbetét. harag a bánatban.
a cet gyomra és benne jónás,
szótalan imában a csatakiáltás,
miközben búvóhely tisztásomon
egyszemélyes számháborúmban.
csupasz pisztoly, halálpontos aranylövés,
orosz rulettben a kétkedés.
rókában a ravasz.
szarvasbőr kabáton a libabőr.
dalban a slágergyanú.
szívben az ész.
tőmondatban a bővítmény.
hommage-ban a néma h.
szavamban a nyár. nemkötő elektronpár.
magányos határozatlan névelő.
én benned a férfi, és Te bennem a nő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-11-04 01:37:00
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-04 01:37:00