Nőkre már nincsen pénzem,
inkább magamban elintézem.
Néha veszek egy szexlapot,
önmagam szeretője vagyok.
Egy Playboyt vennék, de felment az ára.
Lám, lám, már a z is milyen drága!
Rád gondolok, te nem kerülsz semmibe.
De abbahagyom, s csak nézek a semmibe.
Rég voltunk együtt, s akkor is csak párszor.
Nagyon hiányzol.