Gondoskodás (jav.)
Nyitott ajtók
Pelenkázta. Megpuszilta a fenekét.
Pelenkázta. Felfekvések voltak a fenekén.
Összeturmixolta a főtt sárgarépát a csirkemájjal.
Összeturmixolta a főtt sárgarépát a csirkemájjal.
Hallotta a sírást.
Hallotta a szipogást.
Megteáztatta. Tegnap kapott először pohárból.
Megteáztatta. Holnap vennie kell szívószálat.
Etette. Gügyögtek. Megtörölte előkével a száját.
Etette. Nem beszéltek. Letörölte konyharuhával a száját.
Odakészítette a fürdőlepedőt. Magához ölelte. Betette a kádba. Rúgkapálni kezdett.
Odakészítette a törülközőjét. Besegítette a kádba. Elnyúlt az erőtlen test.
Gumikacsájával csapkodta a vizet. Nevetett. Orrára habos ujjával pöttyöt nyomott.
A pára homlokáról a szájára csorgott. Szorította a szivacsot. A babaszappan ázott.
Szúnyog zümmögött a szobában. Elkapta. Bedugta a riasztót.
A falon egy pók mászott. Lecsapta. Keresztes volt.
Figyelte, ahogy cuppog. Megpuszilta a homlokát. Nem kapcsolta le a lámpát, és nyitva hagyta az ajtót.
Figyelte, ahogy szuszog. Megszorította a kezét. Lekapcsolta a lámpát, és nyitva hagyta az ajtót.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-25 07:48:47
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-25 07:48:47