Kezed
( Anyámnak )
Már reszket a kezed,
s én csak ízlelgetem
mozdulatait kanálnyi csendben,
hogy gazdagítson.
Lelkedből mersz nekem
erőt egyetlen egy könnycseppben.
Elernyedtek az évek ujjaid hegyén.
Már kétszer fogsz,
hogy megtarts magadnak,
hogy soha többé el ne engedjél,
ha menned kell.
Szólj rám, hogy maradjak
s felnézzek rád,
mint egy új Messiásra.
Az önfeláldozás lehet ilyen.
Mi meg beremegünk e varázsba,
mikor kezed kezemben megpihen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-09 23:55:28
Utolsó módosítás ideje: 2010-11-27 11:14:01