szégyellős kék szeme
kék szemem égette
elkaptam, felvettem
veszni nem engedtem
lelkébe lélek szállt
félelmes hintázás
fogoly vagy üzente
foglyom vagy - mellette
lesunytam kék szemem:
rég elígérkeztem
őrizzük hét éve
vagy kétszer hét éve
ártatlan játékunk
végtelen kékségben