Harag nélkül
Megszoktam már ahogy vádolsz
ahogy a bűn vonz magához
ahogy édesdeden gyűlölsz
ahogy a hátamba tőrt döfsz
ahogy üldözöl és zaklatsz
ahogy bajban egyedül hagysz
ahogy szeretsz ahogy bókolsz
ahogy ölelsz ahogy csókolsz
ahogy lázadsz ahogy tüntetsz
ahogy ítélsz ahogy büntetsz
ahogy esküt szegsz és érvelsz
ahogy árnyad dicsfénnyé lesz
ahogy halálos kórt lehelsz
elpusztítasz és eltemetsz
Ahogy a szívedben hordasz
tudom hogy emberi sors az
ha beledöglünk is végül
fájdalom és harag nélkül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-04 12:36:41
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-05 14:15:11