utolsó kicsi fél oldal
egy kockás spirál lapon.
írom, hogy nem bírom.
baromságaimnak nincs
határa, tudom.
csak mélye, de 'la mer.
no igen, vagy óceán.
mosolyogj. kértem, már
többet nem mondom.
magad rabja maradsz.
akkor szád görbéje
zárt idő-intervallum.
elfogytam belőled.