Búcsú az élettől
Még igazán fel sem kelt a nap
és fájdalmam sokakkal közös
lett, - most már elhunytnak tartanak
- hírtelen minden olyan hűvös
Benned már nem háborog a vér
a sors most nem tudom merre vet
hogy az utadon most ki kísér
- bámulok csak a papír felett
A szembogarad, hát lecsukott
nem tudom, belőled mi marad
lesz sok szép beszéd, írás, lucsok
és ezerszám, görcsös gondolat
El is morzsolnak pár mű könnyet
és majd tettetik sokan a bút
díszkiadásban adnak könyvet
és talán kapsz egy mű koszorút
Ez a módszer, ez a kórtünet
pár magazin műsor elővesz
(nyomodban kaszás már nem üget)
emléked, három napig se lesz
I-vel írják majd a nevedet
és kutatják titkod titkait
jobb hogy ezt nem látod, - nevetek
- már fél napja annak: nem vagy itt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: NapKút , 2006
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2010-09-22 09:52:09
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-22 09:52:09