gondolatok egy váróterem padjára
ideges tekintetek csapnak össze a váróteremben.
elviselhetetlen a bűz, ablakot nyitni nem lehet,
pedig az alternatív valóságokban már az összeset betörték
egy bácsi a szívéhez kapott. leesett a padról.
az egyik az a kedves néni. még messze voltunk az állomástól,
amikor ő már kinyitotta az ajtót és lemászott a lépcsőn.
a nők titkos vágyaikat sikították, és csak a tömeg miatt
nem kellett másnap feketébe öltözni.
a nagyszájú a másik. ő gondolatban három abortuszra is adott beutalót.
boldogsággal kínál. azt mondta beletekerte a cigipapírba. nem hittem el neki.
vállat vont, és meggyújtotta. - ő se magának.
nem az idő miatt halunk meg, hanem mert megszülettünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-08 20:24:59
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-08 20:24:59