Szemfenék őszi ég
Pipázgató őzikék
Sellőlány és kentaur
Habkeblekre kent azúr
Púpos bálnát ringató
Jobbra lejtő tintató
Öreg halász s kardhala
Kisbaltával száll apa
Angyalszárnyba harapó
Banyafogú nagyanyó
Szakadt régi plüssmajom
Kukucskál egy ablakon
Szembe hol egy kisgyerek
Idomít egy egeret
Orra hegyén őszi kék
Égpörgető lendkerék