a szemed aranyosbarna volt
sárból tapasztottalak
magamnak
gondosan megformáltam
az összes hajszáladat
nagy szívet meleg kezet
levest főztem
mert tudom mennyire szereted
a párás ablakra írtam
hogy szeretlek
és átengedtem reggel a zuhanyt
de elvitt a víz