Kétágú létra a szomszédságban
Áll a létra mintha lépne
egyenesen fel az Égbe,
az Égnek a peremére!
Ha menni tudna oda menne!
De mivel Ő nem tud menni,
mert ide tették, itt kelllenni!
Két ágát szét kell neki tenni,
ha nemakar zsuppsz! eldőlni!
Unatkozik. Talán itt felejtették,
amikor Őt több hete ide tették.
Azóta egyáltalán nem érintették.
Úgy érzi, hogy sokszor Ő már csak emlék.
Áll a létra, s emlékezik.
Addig áll, míg odébb nem teszik
s akkor ismét ott felejtik
és ott újból ábrándozik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: nincs, nincs
Kötetben: nincs (nincs, nincs)
Kiadó: nincs
Feltöltés ideje: 2010-08-30 06:51:33
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-30 06:51:33