Nem vita tárgya
neked csak annyit kell mondani,
hogy - ne tovább!
s megállsz.
nekem hiába, hogy - megállj!
én egyhelyben is járok.
ezeknek elég annyi hogy – Múlt!
gyerünk tántorítsd magad a célhoz,
engem az emlékezésről leszokás
mi igazán acéloz.
neked elég annyit mondani,
hogy - egyél! s eszel.
én nem tudok nem enni,
még akkor sem ha
muszáj.
s bár gyenge ember ki bohém,
erős ki mindennel szemben áll,
egy dologban egyetértünk:
a láb menésre való, s evésre való
a száj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-26 15:57:19
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-26 15:57:19