Legújabb-szövetség
Cipóarcú vének énekelnek
Zivataros sziklaszirteken
És megmozdulnak
Földméhet markoló
Egeket nyakukban hordozó
Zöld lehelettel terhes
Testvérszemű vadakat
Gondozó erdőóriások
Meg a keserű, életet
Elnyelő növelő
Szörnyeket-szüzeket ringató
Rémítő-fiatal tengerek
Engem is hívnak
Jaj de nem mehetek
Én már nem mehetek
Gerincem USB kábelek
És processzor a szívem
Agyamban elektromágnesek
Virtuális valótlanságában
Saját gépére és hasonlatosságára
Teremtett a legújabb-szövetség Istene
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-18 16:12:26
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-18 16:12:26