mÁgnesversek 1.
Mindig másnak nyitottad meg a tested,
Két férfitől egy-egy lányod fogant.
És más nő szülte meg fiaimat,
Miközben, tetszik vagy sem, még szeretlek.
Mit szólnál, ha kérnék egy nyári estet,
Amikor mindent, de mindent szabad?
"Mert sohase jöttél: - örökre vagy!"
Lőrinc barát bennünket meg nem esket.
Szürkés-fehér esőfelhők után
Feltündököl a késő délután,
Színes filmként vetítve életünket.
Családi békénk nem dől össze tán,
Mert ez csak egy prelűd a zongorán,
S a hűségünkben meg nem vesztegethet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.